Onze workshops en mini-cursussen zijn een succes! Wij -als kunstenaars- zijn blij dat we op een laagdrempelige manier onze vaardigheden kunnen overdragen. De sfeer is ongedwongen en de workshops zijn erg leerzaam. Wegens het succes en door leuke nieuwe contacten gaan we net zoals vorig jaar hier een vervolg aan geven …..

Stichting KuBra is namelijk weer gestart met het Community-Art project, genaamd ‘De Ontmoeting’. We gaan met bewoners uit Rosmalen en omgeving een drieluik maken onder begeleiding van onze kunstenaars/docenten. Dit vindt plaats tijdens het Hevo-festival ’70 jaar-Rosmalen feest’ op 18 september rondom Grand Café Rosmaelen aan de Harry Coppensstraat.

Tevens zijn er in de hele straat 25 kunstenaars aan het werk en tonen een diversiteit aan kunst!

De kunstwerken worden gemaakt van individuele paneeltjes van 30×15/15×15 cm, die je mag beschilderen en die later worden samengevoegd tot één kunstwerk, een drieluik van ongeveer 3 x1 meter!

Deze kunstwerken worden vervolgens geschonken aan de jarige HEVO, waar ze  permanent tentoongesteld gaan worden. Het project vindt plaats op zondag 18 september van 13 tot 18 uur aan de Harry Coppensstraat in het centrum van Rosmalen.

Meedoen?

Je mag met hulp van onze kunstenaars één of meerdere paneeltjes beschilderen.

Een kunstzinnige achtergrond is niet nodig. Geef samen met buurtgenoten, vrienden en kennissen je creativiteit de ruimte en laat jouw eigen kunstwerkje schitteren!

Ook kunstenaars uit de omgeving van Rosmalen mogen zich natuurlijk weer aansluiten.

 

Wil je nog meer weten?   info@stichtingkubra.nl  06-38 89 51 19 Wilma de Turck