Op 30 oktober gaat El Lenssen opnieuw de planken op met Een Kus van het Universum. In deze nieuwste voorstelling van De kus laat El in klank, woord en beeld zien hoe je van binnenuit ruimte kunt creëren om het leven te omarmen, op welke manier dan ook.

Humoristisch, diepzinnig, verstillend en ‘wakker alert’ reis je al luisterend en invoelend mee op de lyriek van het bijzondere levensverhaal van El. Geen voorstelling is hetzelfde, zoals El zelf aangeeft. Het wordt weer verrassend en uniek. De voorstelling vindt plaats in De Toonzaal te ’s Hertogenbosch.

Met anekdotes, korte liedmomenten en bijzondere persoonlijke verhalen laat El zien hoe het voelt als je de vrije vlucht neemt in het leven en de wonderlijke momenten, die ons allemaal overkomen, echt laat indalen. Opeens besef je dat je zo nu en dan werkelijk wordt aangeraakt door het Universum.

In deze voorstelling die ondersteund wordt door Hans van Gemert op keyboard gaan verbeeldingskracht en onze metafysische realiteit naadloos in elkaar over.

El Lenssen is sinds het jaar 2000 werkzaam als Levensbezieler en Inspirator en mocht duizenden mensen enthousiasmeren en inspireren richting te geven aan hun leven. Ze hielp mensen hun leven te herpakken en is de levenskunst eigen onze metafysische realiteit concreet en zelfs toetsbaar te maken. Tot op de dag van vandaag vinden mensen uit heel Nederland en voorbij onze landsgrenzen de weg naar haar praktijk en bedrijf. Haar creativiteit, muzikaliteit, gave van het woord, humor en levensplezier komen in haar levenswerk op pure wijze bij elkaar.

Meer over El Lenssen en kaartverkoop zie: www.tempeltje.nl