Je waant je op zondag 18 september van 13.00 tot 18.30 uur rondom Grand Café Rosmaelen en in de Harry Coppensstraat in Rosmalen in Franse sferen!  Daar zijn 25 kunstenaars aan het werk en het publiek wordt gevraagd om mee te werken aan een groots kunstwerk!

Inwoners van Rosmalen gaan samen met regionale kunstenaars op een ongedwongen manier aan de slag met het beschilderen van paneeltjes van 30×15/15×15 cm. Deze worden later samengevoegd tot een enorm drieluik van ongeveer 3 x1 meter!

Net zoals vorig jaar zijn er al veel aanmeldingen, maar mensen uit de regio kunnen zich nog steeds aanmelden (wilma@stichtingkubra.nl) en/of op 18 september spontaan aansluiten. Meer info: www.stichtingkubra.nl 

Na maanden van voorbereiding wordt de uiteindelijke vorm van het grootse Community-Art project 2022 ‘De Ontmoeting’ zichtbaar! Dit project is de uitkomst van een unieke en vooral nieuwe samenwerking tussen 2 gerenommeerde partijen uit Rosmalen, stichting KuBra-Art en de HEVO.

KuBra-Art heeft 140 zeer actieve en ondernemende Brabantse Kunstenaars en Hevo is een seniorenvereniging die zich richt op ontmoeting en educatie en is met 2700 leden de grootste vereniging in Rosmalen. Daarom is het een logisch gevolg dat op 18 september het project en de kunstmarkt onderdeel zijn van het grootse festival ‘HEVO 70 jaar – Rosmalen Feest!’

Dit kunstwerk, gemaakt door de inwoners, wordt uiteindelijk door KuBra-Art aangeboden aan de jarige Hevo en uiteindelijk permanent tentoongesteld in de openbare ruimte van het gebouw van de HEVO. De feestelijke onthulling volgt later dit jaar!