Wanneer je uit het juiste hout gesneden bent en altijd klaarstaat voor anderen dan is het terecht dat je in het zonnetje gezet wordt.

Afgelopen zondag was Diny van den Brand samen met haar man Gijs in de studio van Ros Radio om te komen praten over de versierselen die zij recentelijk opgespeld heeft gekregen. Als ridder in de orde van Oranje-Nassau vertelde Diny hoe zij de afgelopen dagen heeft ervaren, wat ze in haar leven zoal gedaan heeft en kreeg ze te horen hoe naasten over haar denken.

Soms geroerd, vaak bescheiden maar altijd een genot om naar te luisteren. De Rosmalense gemeenschap mag zich gelukkig prijzen iemand in haar midden te hebben die het welbevinden van anderen hoog in het vaandel heeft staan.

Hulde!

Aanstaande zaterdag om 17.00 kunt u de uitzending nog eens horen op Ros Radio of via de ROS App of op www.ros-radio.nl  |  radioNED en Trined532