WOENSDAG 26 OKTOBER 13 TOT 17 UUR

 

Regen, wind en kou trotserend hebben op zondag 18 september tijdens het “HEVO 70 jaar-Rosmalen feest” festival veel enthousiaste inwoners van Rosmalen e.o. samen met kunstenaars van KuBra-Art in de buitenlucht, alleen beschut door 3 kramen, hard gewerkt aan het gezamenlijk kunstwerk, een groot drieluik.

Ondanks de slechte weersomstandigheden waren de belangstelling, inzet en motivatie onvoorstelbaar groot voor dit community-Art project ‘De Ontmoeting’ en het resultaat mag er dan ook al zijn. 2 Van de 3 schilderijen zijn gereed.

De paneeltjes zijn beschilderd, gelijmd en hebben al een vernislaag en de kleine paneeltjes van het 3e schilderij gaan we op woensdagmiddag 26 oktober van 13 tot 17 uur (binnen) in de KuBra-Art Galerie in Rosmalen met jullie beschilderen.

Samen met buurtgenoten, vrienden en kennissen, jong en oud, een leuke middag tussen de kunst en er zelf onderdeel van zijn!

Je hoeft geen kunstzinnige achtergrond te hebben, je wordt begeleid en er zijn geen kosten aan verbonden. We maken er een gezellige middag van met een hapje en een drankje.

Het project is voor iedereen geschikt, ook ouders met kinderen zijn van harte welkom!

Wil je meedoen en zeker zijn van een plaatsje?

Stuur een berichtje naar wilma@stichtingkubra.nl

 

Dit kunstwerk wordt door KuBra-Art aangeboden aan de jarige HEVO en uiteindelijk permanent tentoongesteld in de openbare ruimte van het gebouw van de HEVO.

In november wordt het kunstwerk officieel onthuld, waarvoor je natuurlijk wordt uitgenodigd!

KuBra-Art Galerie Rosmalen-Achter de Driesprong 9