Op 30 september en 1 oktober heeft Vers Vleesboerderij Savelkouls uit Empel deelgenomen aan de Slavakto vakwedstrijd. Elf van de ingezonden producten zijn met goud bekroond, waarvan drie producten zelfs met goud met ster, het hoogst haalbare in deze wedstrijd.

Sinds januari 2019 maakt Vers Vleesboerderij Savelkouls zelf vleeswaren en gerookte en gekookte worsten in hun eigen worstmakerij en slagerij. Ook worden salades, soepen en kant-en-klaar maaltijden zelf gemaakt in de vernieuwde keuken. Met veel passie werkt het hele team eraan om alle producten zo kwalitatief en lekker mogelijk te maken.

Om te peilen of team Vers Vleesboerderij Savelkouls met deze producten op de goede weg is, hebben ze een aantal producten ingestuurd voor de Slavakto vakwedstrijd. Met elf keer goud als resultaat!

Er is goud behaald met de ambachtelijke zult, bouillonsalade, boeren kipsalade, Empelse hamsalade, tortilla pulled pork, gerookte boeren rauwe ham, grillworst en het Zeeuws spek. De erwtensoep, Argentijnse rundvleessoep en Empelse metworst werden bekroond met goud met ster.

‘Wij zijn altijd bezig om ons assortiment te verbeteren en te vernieuwen. Daarom maken we meer en meer producten vers in onze eigen slagerij, worstmakerij en keuken. Van onze klanten horen we hier heel positieve reacties op. Dat is natuurlijk het belangrijkst. Nu er ook elf van onze producten bekroond zijn met goud is dat echt een kroon op ons werk, waar we enorm trots op zijn!’ aldus Lieke Savelkouls. Dit mooie resultaat wordt bij Vers Vleesboerderij Savelkouls de hele maand oktober gevierd met vier gouden weken waarin elke week een aantal van de gouden producten centraal staan. Er zijn aantrekkelijke acties en uiteraard kunnen de met goud bekroonde producten geproefd worden!