Zeker in deze tijd is het prettig om eens een wandeling te maken nu het (nog) niet te koud is en met een zonnetje erbij kan dat aangenaam zijn en tegelijk ook nog sportief. Deze keer een rondje in het Zuiderpark.

In dit park staat o.a. het wiel van Archimedes wat Tony Cragg ontwierp met het idee van de mens die het water in beweging brengt. De schroef werd bij Lips in Drunen gemaakt van een legering van koper, nikkel en aluminium. Daarnaast staan er nog veel meer kunstwerken die de moeite waard zijn om eens te bekijken.

Zo’n rondje door het park duurt toch al gauw een uurtje en je ziet nog eens wat. Joep Gersjes heeft dat voor de kijkers van Ros TvKrant alvast gedaan en mocht u zin krijgen om dat ook te doen, ga zeker uw gang !  Nog meer foto’s zijn te zien op www.ros-tvkrant.nl

Foto’s: Joep Gersjes