Op zondag 11 december, viert Stichting Hulp Wadduwa alsnog het 15-jarig bestaan met prachtige muzikale optredens.

In maart 2020 bestond Stichting Hulp Wadduwa (SHW) 15 jaar. Een jubileum dat we vanwege de corona niet hebben kunnen vieren, het wordt naar verwacht ons laatste grote evenement op deze manier.
We willen samen voor Ad en Geert die deze 15 jaar zo hard gewerkt hebben er iets speciaals van maken.
Zij willen echter niet in het zonnetje gezet worden dus het enige wat wij vanuit het bestuur en vrijwilligers samen met u kunnen doen, is ervoor zorgen dat het jubileum een geweldig festijn gaat worden met een mooie opbrengst voor hun levenswerk.
 
De zaal is geopend vanaf half 1, het spektakel start om 13 uur tot ongeveer 18 uur.
Het wordt een aaneenschakeling van optredens van fantastische artiesten.
Orkest ‘Full Stage Collective’ zorgt voor de muzikale invulling van de middag samen met Sander Luurssen en  Eric Baghuis. Ook de beroemde modeontwerper Addy van den Krommenacker zal een verrassingsoptreden verzorgen.  Als hoogtepunt van de middag is er een optreden van de Nederlandse zanger Ben Cramer.
De presentatie van hele middag is in handen van tv-presentator Harold Verwoert.
Ook zal er wederom een loterij zijn met mooie prijzen mede mogelijk gemaakt door de winkeliers uit Geffen,  de Helftheuvel ’s Hertogenbosch , Nuland en Vinkel.
Alle opbrengsten deze middag zijn voor onze projecten in Sri Lanka die onze ondersteuning dringend nodig hebben. Zo bouwen we huizen voor mensen die geen huis meer hebben, ondersteunen we studenten met de studiekosten en hebben we voedselpakketten voor eerste levensbehoeften. Door de verslechterde economie zijn er veel gezinnen in grote nood geraakt.
Wit u info voor een reis door het prachtige Sri Lanka kunt u contact opnemen met Ad en Geert
Entree kaarten kosten € 15,00 per stuk en kunt u  voor deze muzikale middag op de dag zelf bestellen, of via www.wadduwa.nl per mail adengeertvanlokven@gmail.com.  Verder zijn ze te koop bij: De Bruin modehuis Helftheuvel, Van der Valk Hotel Nuland, Bloemenzaak Marloes en AH in Nuland, COOP in Vinkel en Mieke Wijgergangs in Berlicum.
Vanaf eind oktober zijn Ad en Geert ook weer elke zaterdag op de Helftheuvel aanwezig met hun kraam met prachtige artikelen uit de derde wereld waar je uiteraard ook terecht kunt voor kaarten.