Het Bossche mannenkoor (1903) houdt op Woensdag 23 november 2022 een openbare repetitie, waarin belangstellende mannen worden uitgenodigd deze te bezoeken. Wanneer U al een tijdje denkt over een plezierige invulling van een vrije avond, dan is deze avond dé gelegenheid om kennis te maken met een ontspannen manier van vrijetijdsbeoefening.

U moet wel van zingen houden……  Om de drempel enigszins te verlagen, is het niet nodig dat U over een uitgebreide muzikale kennis moet beschikken. De leden van het huidige koor nodigen dan ook van harte mannen uit Den Bosch en/of directe omgeving uit, om onder het genot van een kop koffie, kennis te maken met een ontspannen manier van vrijetijdsbesteding.

Een kennismaking, die hopelijk leidt tot een langdurige vriendschap. Een suggestie daarbij kan zijn, dat U een familielid, vriend of kennis uitnodigt om gezamenlijk deze inlooprepetitie bij te wonen. Weet dat U van harte welkom bent.

Datum: 23 november  |  Tijd: 20.00 uur  | Wijkgebouw De Slinger  |  Jan Schöfferlaan 3 | 5212 RE  ‘s-Hertogenbosch

Voor nadere informatie kunt U terecht bij

Dhr. Jef Verouden.                 jverouden@outlook.com

Dhr. Harry van Liebergen.    lietim@ziggo.nl