In de Kentering werd na jaren weer de 11-11 avond gehouden waar aan meewerkten: Frank Hoek & Sjef van Creij – Nog Eentje Dan – De Likkebaerden – Bende Gek – de Kèpkes –  De Mafklappers – Jack van Raamsdonk – de kleine en grote Dansgarden en de Raad van XI waar Hans Fiers na jaren afscheid nam en Remco Kitslaar als nieuw lid van de Raad van XI werd geïnstalleerd.

Spreekstalmeester Peter Konings kondigde het aftreden aan van Prins Dirk d’n Urste en Adjudant Ton die daarna door de OPA-club (Oud Prinsen en Adjudanten) werden opgenomen en het wachten was op het grote moment dat de nieuwe Prins en Adjudant zouden worden bekend gemaakt en die wachttijd werd muzikaal opgevuld door de aanwezige clubkes.

De spanning bereikte tegen 23.11 uur het hoogtepunt, want wie zouden de nieuwe Prins en Adjudant worden en die spanning werd doorbroken door 2 schaars geklede dames, die tijdens hun optreden  de nieuwe Prins en Adjudant in de zaal ‘de das omdeden’ en beiden meenamen naar het podium om daar te worden geïnstalleerd en wat velen hadden gehoopt was waarheid geworden, want ook dit seizoen zijn Dirk Verbiesen en zijn broer Ton weer Prins en Adjudant in Zandhazendorp, waarna velen Prins en Adjudant feliciteerden.

Ook ROS TV-Krant feliciteert Prins Dirk d’n Urste en Adjudant Ton.

Tekst en foto’s Ted van der Loo