Duketown Ladies staan ook dit jaar weer op de Margriet Winterfair in de Brabanthallen! De Ladies geven op deze 20e editie een extra Bosch’ tintje aan het gezelligste winterfeest van Nederland op   25, 26 en 27 november.

Ze verwelkomen de gasten bij de ingang van 10.00 – 10.30 uur en staan even later in het Margriet Theater (12.00 -12.30 uur). De Margriet Winterfair duurt t/m 1 december. Meer informatie: www.margrietwinterfair.nl  en www.duketownladies.nl  en op Facebook.

De Margriet Winterfair is het grootste overdekte winterfeest van Nederland. De 20e editie vindt plaats van 25 november  t/m 1 december in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. U kunt er eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, spetterende optredens beluisteren, lekker eten en drinken en nieuwe producten proeven en proberen. Kijk voor het programma op: https://www.margrietwinterfair.nl/programma/