Elk jaar maakt Zorgkaart Nederland de best gewaardeerde zorgorganisaties bekend. De Zorgkaart Nederland Top 2022 bevat de 50 best gewaardeerde zorgorganisaties in vijf verschillende sectoren. Dit jaar zit Vivent zowel in de Top 10 voor wijkverpleging als voor verpleeghuiszorg!

Best gewaardeerd

Zorgkaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. De Zorgkaart Nederland Top 2022 laat een top 10 zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector. Aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022 is er per sector een top 10 (zonder volgorde) uitgekristalliseerd. Vivent staat, met een 8,9 voor de woonzorgcentra en een 9,3 voor de wijkverpleging, in twee sectoren in deze Top 10!

Landelijk gemiddelde

De verpleeghuissector kreeg, net als vorig jaar, gemiddeld een 7,9 van haar cliënten. De ruim 142.000 waarderingen voor de wijkverpleging op Zorgkaart Nederland maken van deze sector één van de grootste op het keuzeplatform. Gemiddeld scoorden de aanbieders van wijkverpleging in 2022 een 8,7 voor hun zorg. Vivent zit daar dus voor beide sectoren ruim boven.