Full Stage Collective is een hechte groep van 35 bevlogen en getalenteerde muzikanten, 6 vocalisten en een ijzersterke crew. Met maar één doel: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen. En dat gaan we dan ook weer doen tijdens een concert op zondag 8 januari in Partycentrum Remise te Drunen.

Full Stage Collective is het grootste Allround Poporkest van Nederland en afkomstig uit de regio Den Bosch/Oss/Tilburg. Sinds 1 september staan we onder leiding van muzikaal leider en arrangeur Rob van Reijmersdal. Met hem is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw elan en een begin gemaakt aan de uitbreiding van het repertoire. En dat willen we u graag laten horen.  Het concert wordt gegeven in de zaal waar we iedere week op woensdagavond welkom zijn voor de repetitie. Het concert begint om 14.00 uur, zal eindigen rond de klok van 17.00 uur en de toegang is gratis.

Vacature

Full Stage Collective heeft plaats voor een pianist en een lead gitarist. Heb jij enige ervaring, spreekt ons (pop)repertoire je aan en ben je op woensdagavond beschikbaar om te repeteren ? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@fullstagecollective.nl of kom op 8 januari luisteren in Drunen tijdens ons Nieuwjaarsconcert. Partycentrum Remise Grotestraat 267 Drunen.

www.fullstagecollective.nl en www.facebook.com/fullstagecollective.