Op zondagmiddag acht januari 2023 biedt het Bossche Mannenkoor de bevolking van

‘s-Hertogenbosch een vrolijk en luchtig Nieuwjaarsconcert aan, waarbij de bewoners van deze stad elkaar tijdens een lichtvoetig concert, kunnen ontmoeten om daarna Nieuwjaarswensen uit te wisselen.  Met medewerking van Salonorkest: Prelude.

 

Het koor dat is opgericht in 1903 en nu onder leiding staat van Antoine Kop, wil van dit Nieuwjaarsconcert een jaarlijkse traditie maken om zichzelf op deze ontspannen manier aan de Bossche bevolking te presenteren. Tijdens het concert zal Salonorkest Prelude het koor begeleiden en ook afzonderlijk, muziek verzorgen. De toegang tot het concert is gratis.

Omdat de ruimte beperkt is,  zullen de toegangsbewijzen op volgorde van bestelling of binnenkomst worden verstrekt. Die toegangsbewijzen kunnen worden besteld door vóór 1 januari een E-mail te sturen aan de secretaris van het koor:  Jef Verouden info@boschmannenkoor.nl    

Na aanmelding zal het toegangsbewijs, zolang de voorraad strekt,  worden toegestuurd.

Na afloop van het ongeveer één uur durende concert, bestaat de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en het glas te heffen in de foyer van Podium Azijnfabriek.

 

Podium Azijnfabriek:  Triniteitstraat 19  5211 KW ‘s-Hertogenbosch                               

Parkeergelegenheid:  Parkeergarage: Wolvenhoek.  Parkeergarage: Sint Jan, Hekellaan

Tijd: 15.00 uur.  Toegangsprijs: vrijwillige bijdrage