Na drie enerverende dagen gaan we vandaag de laatste dag in met het TOP 2000 Café Rosmalen in De Kentering Partycentrum. Vanaf 15.00 uur kun je ‘gewoon’ (gratis toegankelijk) het café binnenlopen om het huiselijke sfeertje te proeven en te genieten van TOP 2000 muziek en alles wat daarbij hoort. 

Tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen de gereserveerde kaartjes worden afgehaald voor Welcome to Satisfaction (zat. 14 januari) en ook om 19.00 uur begint de finale van de TOP 2000 quiz dat ongetwijfeld een spannende apotheose gaat opleveren. In aansluiting op de quiz volgt er nog een spetterend optreden van de Do You Remember band met gastvocalisten. De band wordt gevormd door Diana Huismans, Dave Hanhart, Chris Grefkens en Jan Kroon.

Laatstgenoemde neemt ook enkele nummers vocaal voor zijn rekening. Dat geldt eveneens voor de vocalisten Wendy Meesters, Kris van Son, Louise van der Togt en Joost van Berkel.

Wil je de laatste uurtjes van het TOP 2000 Café Rosmalen ook meemaken, zorg dan dat je er bij bent. Samen met Satisfaction ga je zo feestvierend en swingend (bijna) het jaar uit.

U kunt live in de zaal meekijken via de stream. deze vind u rechts bovenin op deze site (top 2000 café live)