Van 16 t/m 22 januari 2023 zijn de Computervraagdagen in het hele land.

In de betreffende week is SeniorWeb Rosmalen geopend op maandag en vrijdagochtend van 09.30u tot 11.30u en op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00u tot 15.30u. Iedereen is van harte welkom. Er zijn vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden.

Adres: Hevo gebouw “de Ontmoeting” Tulpstraat 2-4 Rosmalen.

Er wordt steeds meer van senioren verwacht als het om digitale vaardigheid gaat. Maar hoe maak je je al die zaken eigen als je al een tijdje met pensioen bent? Of als je nooit eerder een computer of een smartphone hebt gebruikt? Voor senioren kan het lastig zijn om goed en blijvend te leren omgaan met de digitale wereld.

SeniorWeb is de vereniging zonder winstoogmerk die als doel heeft ouderen digivaardig te maken. Onze ervaring is dat als senioren eenmaal met een klein zetje ‘over de drempel zijn’ en online actief zijn, zij meer zelfredzaam zijn en meer sociale contacten hebben. Het maakt hun wereld groter. De vrijwilligers van SeniorWeb helpen hun leeftijdgenoten hier graag bij.

SeniorWeb ondersteunt Leslocaties in het hele land.

Een van die leslocaties is stichting SeniorWeb Rosmalen.

 

Jaarlijks organiseert SeniorWeb de landelijke Computervraagdagen. Zo kunnen senioren laagdrempelig kennis maken met alle activiteiten zoals cursussen, workshops, presentaties  en inloopspreekuren die in de leslocaties worden georganiseerd.

Een overzicht van de deelnemende locaties, hun openingstijden en programma’s, is te vinden op seniorweb.nl/leslocaties. 

Ook op www.seniorwebrosmalen.nl  vind u informatie.