Voor de 48ste keer organiseert de Bossche Vincentius-vereniging de boekenbeurs

Duizenden tweedehands boeken, strips, platen lagen weer uitgestald in de Brabant Hallen. De doelstelling van deze boekenbeurs heeft een maatschappelijke functie. De opbrengst van deze 3 daagse verkoop beschikbaar te stellen aan een diversiteit aan goede doelen in eigen land maar ook daar buiten. De verwachtingen zijn dat de opbrengst tussen de 40 en 50.000 euro ligt. In een sfeervolle omgeving werd er volop geshopt, jong en oud snuffelden tussen de boeken, platen en cd’s. Ruim 600 gezinnen die afhankelijk zijn in deze crisistijd van de Voedselbank, hebben een boekenbon gekregen en mogen per gezin 10 boeken gratis uitzoeken

Zondag 15 januari is het de laatste dag van het evenement tussen 10.00 uur en 16.00 uur kunt u het nog bezoeken. Toegang: 1 euro voor iedereen boven de 13 jaar.

Foto’s / Tekst Arie van den Dungen