Maak jij je zorgen over het betalen van je (energie)rekeningen? Kom dan vanaf 20 januari naar een van de haltes van De Bossche Bespaar Karavaan. Vier weken lang trekt dit rondreizende evenement door de wijken en dorpen van ‘s-Hertogenbosch om jou te helpen om (weer) grip te krijgen op jouw geld. Bij De Bespaar Karavaan krijg je hulp en advies bij al jouw vragen en zorgen over het besparen van geld en energie. Zodat je minder financiële zorgen en stress hebt, en meer rust krijgt in jouw leven.

Bijvoorbeeld over het verduurzamen van je woning zodat de energierekening minder hard stijgt. Ook kun je erachter komen of je alle regelingen krijgt waar je recht op hebt om je inkomen (tijdelijk) aan te vullen. Organisaties als Eerste Hulp Bij Geldzaken en het Buurtteam denken graag met je mee over hoe je slim kunt omgaan met de stijgende prijzen.

Naast deze informatiemarkt is er ook een Bespaar Show onder leiding van Theo Verbruggen, is er een goochelaar en zijn er leuke prijzen te winnen. Voor alle bezoekers is er een gratis kop koffie en een lekkernij.

Datum                                  Buurt                                    Locatie

Vrijdag 20 januari            Haren, Donk en Reit       BBS Haren, Donk en Reit

Zaterdag 21 januari        Hambaken                         Buurtcentrum Noorderpoort

Vrijdag 27 januari            Maaspoort                         SCC De Schans

Zaterdag 28 januari        Rosmalen                           De Kentering

Vrijdag 3 februari            Zuid                                      BBS Nieuw Zuid

Zaterdag 4 februari         Muntel Wijkgebouw      De Slinger

Vrijdag 10 februari          Nuland Gemeenschapshuis De Meent

Zaterdag 11 februari      Aa-Wijk Wijkcentrum     De Stolp

Zondag 12 februari         West                                    SCC De Helftheuvel

Kun je niet bij De Bespaar Karavaan langskomen? Of heb je na jouw bezoek aan De Karavaan nog vragen? Neem dan met vragen en voor advies contact op met het gemeentelijk contactcentrum van de gemeente ‘s-Hertogenbosch: (073) 615 51 55. Dat is gratis en vrijblijvend.

Samen helpen we elkaar vooruit

Aan De Bossche Bespaar Karavaan werken meer dan 30 lokale maatschappelijke organisaties mee, waaronder het Stedelijk Huurdersplatform, Farent, woningcorporaties en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Zij bundelen hun krachten en slaan de handen ineen om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ga voor meer informatie over De Karavaan naar de website van De Bossche Bespaar Karavaan. Daar vind je ook het complete overzicht van alle organisaties die meewerken aan De Bespaar Karavaan.