(lachend) leven met een angststoornis
Klaar met het taboe dat op angststoornissen heerst? Kom dan op woensdag 15 februari 2023 naar PERRON-3 in Rosmalen. Deze avond ontvangen we namelijk multitalent Lisa Loeb op het Literaire Podium. Lisa gaat met interviewster Martine Huijbregts in gesprek over haar nieuwste boek “Bang”. We worden meegenomen in hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. Vol humor en zelfspot zullen deze avond onderwerpen zoals eenzaamheid, gebrek aan eigenwaarde en angsten de revue passeren. Er is ruimte voor vragen uit het publiek en natuurlijk sluiten we af met een signeersessie!

Over Lisa Loeb
Lisa Loeb (Amsterdam, 1989) is niet in één hokje te vangen. Van het winnen van De Slimste Mens tot het presenteren van een grote datingshow: Lisa beheerst het allemaal.

Sinds het winnen van De Slimste Mens gaat het hard met Lisa. Keihard. Zo werd ze meteen huiscomedian in de talkshow Khalid & Sophie. In maart 2022 werd ze voor de derde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied en won ze de hoogbegaafdenprijs Mensa Fonds Impact Award. Lisa is als Druktemaker te horen in De Nieuws BV op NPO radio 1 en is regelmatig te gast in diverse talkshows en tv-programma’s.

Op 8 november 2022 kwam haar langverwachte debuutroman “Bang” uit. Het boek kwam meteen in de eerste week binnen op plek 46 in de bestseller top 60 en ontving lovende recensies.

Bang
In haar boek “Bang beschrijft Lisa hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. Dit is geen zelfhulpboek of hallelujaverhaal, dit is de rauwe werkelijkheid. Er zijn nu eenmaal stofjes verkeerd afgesteld in haar hoofd, dat had ze zelf liever ook allemaal niet gehad. Maar zelfs als je bang bent, valt er nog behoorlijk wat te lachen.

Kaarten
Kaarten (€10 incl. pauzedrankje) zijn te koop aan de theaterkassa in PERRON-3 of online via de website van PERRON-3. Telefonisch reserveren kan ook door te bellen naar: 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Woensdag 15 februari 2023 | 20.00 – 22.00 uur | PERRON-3 Rosmalen | €10 incl. pauzedrankje