Preview

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar met een trauma een nieuwe, positieve start bieden door hun mooiste droom uit te laten komen tijdens een Droomdag. Elke Droomdag is op maat gemaakt en specifiek afgestemd op de behoeften, wensen en dromen van het kind.  

Dit valt er te lezen op hun website onder het kopje “Missie”. Wij ontvangen aanstaande zondagmiddag -26 februari- tussen 1 en 2 een aantal ervaringsdeskundigen en medewerkers van deze stichting. Siebe en Jorn -inmiddels volwassen- hebben als kind een droomdag mogen beleven en komen hierover vertellen. Dankzij hun muziekkeuze ook krijgen wij een prima beeld van hoe zij als mens gevormd zijn.

Daarnaast komen we te weten wat Dream4Kids allemaal doet om bij te dragen aan het geluk van kinderen als het allemaal niet zo loopt als gehoopt.

Wij prijzen ons gelukkig mensen in de studio te mogen ontvangen die naastenliefde hoog in het vaandel hebben staan!

Presentatie:  John Goedmakers

Thuis in Rosmalen is zondag te beluisteren op www.ros-radio.nl  |  Trined532  |  radioNED 

en dé ROS App.  Je kan ons ook volgen op Twitter via @rostvkrant  en zien op www.ros-tvkrant nl