Vakantieplannen…..Veel mensen maken in de winter al weer plannen voor de komende vakanties of hebben deze reeds gemaakt. Zo ook de medewerkers van Pax Kinderhulp. Zij maken echter ook plannen voor kansarme kinderen uit Berlijn. Die willen er ook heel graag even tussenuit, want dat hebben ze écht hard nodig. De kinderen komen in de zomer van 15 juli t/m 4 augustus naar Noord-Brabant.

Als vakantiegezin geef je een kind wat mee voor zijn toekomst!!

Daarom zoekt Pax Kinderhulp vakantiegezinnen in Rosmalen en omgeving die tijd en aandacht kunnen geven aan een kind voor wie dit thuis niet weggelegd is.

Een vakantiegezin kan voor een Berlijns kind een lichtpuntje betekenen in het grijze bestaan van alledag. De waarde van drie weken huiselijke gezelligheid, een beetje aandacht, geduld en vooral liefde, laat zich vooral uitdrukken in ‘bagage voor later’.

U mag ook met Pasen al meedoen, dan komen de kinderen van 1 april t/m 14 april.

Interesse? Een kind even op adem laten komen in een warm gezin? Hebt u belangstelling  en wilt u wat meer informatie, kijk op onze website www.paxkinderhulp.nl  en mail naar info@paxkinderhulp.nl

Tip: Kijk niet teveel naar waarom het niet zou kunnen, kijk liever naar waarom het eigenlijk best wel kan.