Op donderdag 23 maart a.s. wordt voor de vierde maal een bijeenkomst georganiseerd onder de titel Op zoek naar verbinding. Net als eerdere jaren vindt die plaats in De Kentering.

Doel is een gezellig samenzijn van mensen uit Rosmalen, Berlicum en Hintham, maar ook het bevorderen van de onderlinge saamhorigheid en de persoonlijke contacten. Gekozen is voor de maand maart vanwege de lente als nieuw begin van leven en het aanstaande feest van Pasen, een periode van bezinning en bemoediging. 

Het programma :

10.30 uur  Samen zijn met koffie/ thee

11.00 uur  Samen vieren met als thema : De tafel van samen

12.00 uur  Samen aan tafel met soep en broodjes De oecumenische viering wordt voorgegaan door diaken René de Weerd en Dirk-Jan Bierenbroodspot, dominee. Het HEVO koor luistert de viering op met muziek en zang.

De betrokken organisaties zijn: Parochie H. Maria, Protestantse Gemeente SOW Berlicum-Rosmalen, HEVO en de Zonnebloem. U hoeft daar geen lid van te zijn. Iedereen is van harte welkom!

Wilt u ook bij dit gezellige samenzijn aanwezig zijn? Koop dan een kaartje op dinsdag 14 maart tussen 11.00 en 13.00 uur bij de zorgcentra Annenborch en Mariaoord, Steunpunt Van Meeuwenhof, Sociaal Cultureel Centrum de Biechten en seniorencentrum De Ontmoeting. De kosten voor een kaartje zijn drie euro.

Eventueel resterende kaarten (het maximum is 200) zijn van woensdag 15 t/m zaterdag 18 maart verkrijgbaar bij The Readshop (Molenhoek), De Ontmoeting, het Parochiecentrum (Rodenborchweg 2) en Boekhandel de Omslag (Driesprong).

Mocht u géén vervoer hebben naar De Kentering dan kunt u dit laten weten via e-mail : MJ5522mail@gmail.com of per telefoon : 073-5221586.