Terwijl op dit grote nieuwbouwproject van Hoedemakers bouw en ontwikkeling een diversiteit van meer dan vijftig woningen wordt gerealiseerd, zijn de eerste woningen al opgeleverd in de Lanen, dat wordt gekenmerkt door intieme straten, afgewisseld met statige singels, parken en waar architecten hebben gewerkt aan unieke woningontwerpen waardoor het wonen in Parktuinen op dit nieuwbouwproject de Lanen echt voelt als vakantie op de Groote Wielen.

Voor ondergetekende, fotograaf bij ROS TV-Krant, wordt de Lanen het vierde project van Hoedemakers dat in beeld wordt gebracht, zodat u als kijker op de hoogte blijft van de bouw aan de energiezuinige woningen die gunstig gelegen zijn in Parktuinen tussen de Maas en de Groote Wielen

Tekst en foto’s Ted van der Loo en kraanmachinist van Van Grinsven