Geef jij als inwoner graag jouw mening over wat er speelt in onze gemeente? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je aan voor ons inwonerpanel en ontvang een paar keer per jaar een korte vragenlijst. Bijvoorbeeld over veiligheid, prettig wonen of afvalinzameling. Door jouw mening te geven weten we wat er goed gaat in de gemeente en waarin iets moet veranderen. Zo maak jij ons wijzer!

Aanmelden

Alle inwoners vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden

Je kiest zelf hoe je meedoet: digitaal, op papier of telefonisch.

 

Doe jij ook mee?  Aanmelden kan via de pagina Inwonerpanel, of bel de gemeente via telefoonnummer 073 – 6 155 155.  Met het inwonerpanel werkt de gemeente samen met haar inwoners aan een aantrekkelijke en leefbare gemeente.

Ook voor meer informatie ga je naar de pagina Inwonerpanel.