Met de wetenschap dat de sleuteloverdracht van het project “VIZIER” midden mei zal plaatsvinden van Hoedemakers bouw en ontwikkeling aan ‘Grasgroep Vastgoedzorg bv’ Rosmalen, die als beheerder van dit prachtige project gaat optreden, wordt er op dit moment met man en macht gewerkt om op tijd klaar te zijn.

Terwijl rond het project gewerkt wordt aan riolering en bestrating, wordt binnen de lift in de schacht geïnstalleerd, de muren allemaal keurig gespoten, het bouwterrein opgeruimd, de bouwketen weg gehaald etc. etc. eigenlijk gewoon de puntjes op de i gezet en zal de komende tijd de parkeerplaats voor de bewoners worden aangelegd en is Rosmalen, met ‘Alexanderven’ samen met ‘VIZIER’, weer twee prachtige appartementengebouwen rijker om heel trots op te zijn.

Tekst en foto’s Ted van der Loo