Aanstaande vrijdag om 17.00 uur kunt u luisteren naar een hoorspelversie van de Passion ingesproken door leerlingen van het Rodenborch-College in samenwerking met Ros Radio. Deze herhalen we op zondagmorgen om 10.00 uur.

De afgelopen weken hebben brugklasleerlingen van het Rodenborch-College bij het vak muziek liedjes aangedragen, die zouden passen in het verhaal van The Passion. Hier is een mooie keuze uit gemaakt. Een groep leerlingen, die wekelijks de radio-uitzendingen van Rodenborch Radio voor hun rekening nemen, vertellen het verhaal en hebben de stemmen ingesproken. Aangevuld met passende  muziek van Jurrian Marx hebben zij in de studio een Passion met moderne, Nederlandstalige liedjes in hoorspelvorm opgenomen.

Luisteren kan via Ziggo 43 maar ook in de Ros App.

Volg ons via Twitter op @rostvkrant  |    www.ros-tvkrant.nl  |  www.ros-radio.nl  radioNED of Trined532 |  Facebook -> TVkrantRosmalen