Zondag 16 april wordt Huis73 aan de Hinthamerstraat 74 in Den Bosch omgetoverd tot heus festivalterrein.
Jongeren in de leeftijd van twaalf tot eind twintig tonen gedurende deze middag in verschillende disciplines hun eigen werk tijdens het gratis te bezoeken Art United Festival.


Van 14.00 tot 18.00 uur kun je je laten verrassen door de talenten van jongeren op het gebied van muziek, dans, theater en beeldend! Gedurende drie maanden hebben zij samen met professionele coaches keihard gewerkt om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en op het festival laten ze zien waar ze toe in staat zijn. 

Er zijn verschillende muziekoptredens, van klassiek tot stevige rock.
De theatergroep voert haar zelfgeschreven theatervoorstelling op en dansers laten in een groepsdans en verschillende solo’s zien waaraan ze gewerkt hebben.
Daarnaast is er doorlopend een expositie te bezichtigen e
n wat dit evenement extra bijzonder maakt is dat het ook nog eens volledig wordt georganiseerd door jongeren van Art United!

Het mooiste van alles? Het festival is gratis! Dus mis het niet en nodig al je vrienden en familie uit om samen te genieten van deze bijzondere dag!

Wanneer: zondag 16 april 2023
Waar: Huis73, Hinthamerstraat 74, ‘s-Hertogenbosch
Hoe laat: van 14:00 tot 18:00 uur (de opening is om 14:15 uur)
Meer info vind je op: Art United (Huis73.nl)

Art United is voor iedereen toegankelijk en aan iedereen is gedacht. Speciaal voor mensen voor wie het bezoeken van een festival niet vanzelfsprekend kan zijn, hebben onze crew-leden verschillende toegankelijkheidsplannen gemaakt.
Zo kennen de crew en het horecapersoneel een aantal basisgebaren en zijn bewoners van verschillende zorginstellingen uitgenodigd.