KuBra-Art viert dit jaar feest, de stichting bestaat 12,5 jaar! Tijdens de kleurrijke expositie ‘Zomer in Zicht’ pakt ze extra uit en geven 7 kunstenaars een verrassend voorproefje van de diversiteit aan materialen, stijlen en technieken die te zien zullen zijn tijdens de Grootste Kunstmarkt van Brabant, `KuBra presenteert Kunstmarkt Klein Montmartre’ in het centrum van Rosmalen op 11 juni a.s.

In haar galerie, online en in 10 etalages in het centrum zijn werken van Brabantse kunstenaars én gastkunstenaars te bewonderen. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 6 mei van 14 tot 16 uur in de KuBra-Art galerie, alwaar de kunstenaars vertellen over hun werk.

De expositie in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9 in Rosmalen loopt van 6 mei t/m 2 juli  en is vrij te bezoeken van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur.

‘Zomer in Zicht’ is een gevarieerde expositie met objecten van paraffine en tempex, ijzer en sizoflor, sculpturen van glas, bloemen in acryl op doek, hangende mixed-media werken met Lp’s, schilderijen met bijenwas op paneel en bloemlichten, waar licht, kleur en natuur wordt samengebracht.

Daarnaast zijn er unieke kleine kunstwerkjes te zien van 15 regionale kunstenaars.

Kortom; een interessante en gevarieerde mix van stijlen en materialen. Meer info: www.stichtingkubra.nl

Exposanten:

 

Finy Pijnenburg (Oost-west &Middelbeers)

Ineke van Schijndel (‘s-Hertogenbosch)

Ineke Varenhout-Poldervaart (Drunen)

Rianda van Well (Oss)

Irmegard Trimbos (Boxtel)

Ans van Aar (Dinther)

Rineke Nijssen (Elst)

 

Etalages centrum Rosmalen:

De Driesprong 31 Boekhandel de Omslag

De Driesprong 13 Twice Fashion

De Driesprong 7 Cappuccino

Dorpsstraat 31 Moonen Schoenen

Dorpsstraat 13 La Vie

Catelijnen 14 Kijk eens Brillen

Raadhuisstraat 4c Only for Men

Raadhuisstraat 4b Shoeshiners

Harry Coppensstraat 15 Hema lunchroom