Hebt u dat ook altijd al gewild?  Eenvoudig en handig een fotoboek voorbereiden, de mooiste foto’s maken en ten slotte, na een tweede bijeenkomst waarin u de nodige handreikingen krijgt, een mooi fotoalbum maken?

SeniorWeb Rosmalen biedt u in een tweeluik: een presentatie over de voorbereiding op het maken van een fotoboek op 11 mei a.s. en na de vakantie als de foto’s gemaakt zijn, een tweede bijeenkomst over het maken van het fotoalbum. Bij voldoende belangstelling kan tegen een kleine vergoeding in kleinere groepen een workshop worden gehouden waarbij wij u begeleiden bij het maken van uw eigen fotoalbum.

De eerste presentatie is op donderdag 11 mei. We behandelen dan vragen als: wat leg je vast in een fotoalbum, welk plan maakt u bij het bepalen van de inhoud van het album, welke ingrediënten kan een fotoalbum bevatten, welke aanbieders van fotoalbums zijn er, welke formaten zijn er zoal. Daarnaast geven we ook een aantal tips hoe mooie foto’s te maken.

Ook zullen we een aantal voorbeelden van fotoboeken tonen.

In de tweede presentatie op 6 oktober, als u uw foto’s hebt gemaakt, gaan we in op vragen als: waar moet u op letten bij het samenstellen van het uiteindelijke album.

Op donderdag 11 mei van 14.00u tot 15.30u bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt u door HEVO aangeboden. 

U kunt zich aanmelden op tel. nummer: 06 20 35 63 66 of: info@seniorwebrosmalen.nl

U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.