Sinds een half jaar nemen de mogelijkheden in de Mariakapel op Landgoed Coudewater enorm toe. Hoe er in het verleden trainingen & sporadisch een event plaatsvond, groeit het aanbod momenteel met de dag!
Er worden boekpresentaties georganiseerd, lezingen, theatervoorstelling, dansfeesten & er wordt vergadert of gevierd. De ruimte begint zich langzaam maar zeker te ontvouwen tot een ware ‘creatie-plek’.
Een laagdrempelige maar oh zo inspirerende & sfeervolle locatie die uiteenlopende manifestaties weet te dragen én te verrijken.
 

De catering wordt verzorgt door onze volledig biologische partner op steenworp-afstand; ‘Eeterij Leefgoed’ en kan volledig op maat worden ingericht & afgenomen.
Check www.leefgoed.nu voor meer info aangaande deze bijzonder Eeterij.
Wij delen heel graag onze huidige agenda, die de komende weken nog aangevuld gaat worden met onder meer een aantal muzikale events & verschillende soorten lezingen.
Zou jij zelf meer willen weten over het huren van de Mariakapel of heb je interessante suggesties als invulling voor mooie events? Mail ons jouw vragen naar info@mariakapelcoudewater.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

www.mariakapelcoudewater.nl/nieuwsbrief

Wij horen en zien je graag!