Wist jij dat 1 op de 3 Nederlanders kanker krijgt? De kans is groot dat jij zelf een van deze personen bent of anders een van deze personen kent. Confronterende cijfers, maar helaas de waarheid. Onderzoek naar het voorkomen en genezen van kanker is dus ontzettend belangrijk, maar onderzoek kost geld. Rotary ‘s-Hertogenbosch Oost organiseert op 24 juni de Midzomernacht Wandeltocht. Tijdens deze avond wandelen we samen in de strijd tegen kanker.

Schrijf je voor het wandelevenement van het jaar en draag zo je steentje bij in de strijd tegen kanker. Met de donaties die opgehaald worden, zijn wij weer een stapje dichterbij het doel: zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Start en finish bij MHC Rosmalen

Tijdens de Midzomernacht Wandeltocht hebben de deelnemers de keuze uit een wandeling van 5, 10, 15 of 20 kilometer door de natuur van Rosmalen en Berlicum. De 5 km afstand is geschikt voor kinderen. De start en finish van elke route is bij hockeyclub MHC Rosmalen aan de Jos de Letterlaan 13 in Rosmalen. Op deze locatie praat een enthousiaste presentatrice op 24 juni de avond aan elkaar en word je aan het eind van de route enthousiast onthaald met een welverdiende medaille.

Loop als individu of als team 

Meld je aan als individu en loop de route zelf, of spreek met enkele vrienden of geinsleden af dat zij zich ook inschrijven. Zo kun je gezellig samen wandelen. Of beter nog: vraag je hele vriendengroep, de hele familie of al je collega’s en schrijf je gezamenlijk in als wandelteam. Zo maak je samen nog veel meer impact!

KWF Kankerfonds

Om zo veel mogelijk donaties te verzamelen, vraagt de organisatie elke loper om een kleine bijdrage in de vorm van inschrijfgeld. Voor volwassen wandelaars gaat dit om 10 euro en voor kinderen tot en met 18 jaar om 5 euro. Daarnaast worden alle lopers aangemoedigd om zelf sponsoren te zoeken, bijvoorbeeld door familie en vrienden te vragen een bijdrage te doen. Op die manier wordt er een sneeuwbaleffect gecreëerd en kan er na afloop een mooie donatie over worden gemaakt naar het KWF Kankerfonds!

Inschrijven

Is jouw interesse gewekt? Geweldig! Schrijf je dan snel in voor één van de afstanden. Aanmelden kan eenvoudig. Zie onderstaande site: rotary-s-hertogenbosch-oost.kentaa.nl/