Na een succesvolle editie van het Ouderen Songfestival in 2022, keert de talentenjacht ook dit seizoen weer terug naar theater De Lievekamp.
Met een kennismakingsdag hoopt het theater nog meer lokale ouderen als kandidaat te mogen verwelkomen.
De inschrijving voor dit landelijke festival is inmiddels geopend.

Afgelopen jaar werd voor het eerst een voorronde in Oss georganiseerd, waaraan verschillende zangers en zangeressen uit de regio meededen.
Dit jaar hoopt het theater nóg meer kandidaten uit de regio te mogen verwelkomen.
Op dinsdag 20 juni kunnen enthousiaste zangliefhebbers van 55 jaar en ouder kennismaken met de organisatie en het concept van het Ouderen Songfestival.
Tijdens deze informele activiteit is muzikaal leider Kees van Zantwijk aanwezig voor de ondersteuning en begeleiding.

Voorronde en pre-finale

Naast de kennismakingsdag op dinsdag 20 juni, staan er nog twee activiteiten gepland: de voorronde op zaterdag 23 september en de pre-finale op zondag 5 november.
De winnaars van de pre-finale mogen door naar de Grande Finale in het DeLaMar Theater.
Het Ouderen Songfestival wordt in De Lievekamp gepresenteerd in het kader van Theater van de Stad, de sociaal-maatschappelijke programmalijn van het theater.

Inschrijven voor de kennismaking

Geïnteresseerden voor de kennismaking kunnen zich aanmelden bij de organisatie van het Ouderen Songfestival via info@ouderensongfestival.nl, onder vermelding van OSF Kennismaking Oss, hun naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en het gekozen lied.

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor de voorronde op zaterdag 23 september en de pre-finale op zondag 5 november, zijn te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Tel. (0412) 66 76 76.