Een kijkje in de keuken van één van de grootste kerkkoren van Nederland? Op vrijdagavond 16 juni zet het Bossche koor haar deuren wijd open voor iedereen die altijd al eens in een koor heeft willen zingen. Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de open repetitie in de Sint Jan.

Het koor dat verbonden is aan de St. Janskathedraal te ‘s-Hertogenbosch is niet alleen een groep zangers en zangeressen van jong tot oud, maar ook nog eens sociaal hecht en beleeft het meeste plezier door samen muziek te maken. Naast de wekelijkse missen in de Sint Jan geeft de Schola zeer geregeld acte de présence tijdens muzikale evenementen en concerten. Het repertoire is voor een liefhebber bekend en voor een ontdekker aanstekelijk; je wordt uitgenodigd om mee te doen en deel uit te maken van dit koor. Het eerste deel van de repetitie zal plaatsvinden in de Sint-Janskathedraal en na de koffiepauze zal de tweede helft plaatsvinden in het koorhuis. Na afloop word je ook uitgenodigd voor gezelligheid toe.

Schola staat voor plezier en kwaliteit en straalt dit graag uit! Hoe ze dat doet? Loop binnen tijdens de open repetitie en ervaar en beleef het ultieme Schola-geluid en Schola-gevoel zelf van dichtbij achter de schermen. In het kloppend hart van de repetitieruimte staat de koffie voor zowel ervaren als onervaren zangers klaar.

Open repetitie Schola Cantorum  |  Datum: vrijdag 16 juni 2023  |  Deuren open: 19.45 uur

Aanvang repetitie: 20.00 uur (tot 21.00 in de Sint Jan te beluisteren).

 

Na de koffiepauze gaat deze verder in het koorhuis, borrel en napraten: 22.30

Adres: Torenstraat 16, ‘s-Hertogenbosch  Kosten: gratis 

Voor luisteren is geen aanmelding nodig