Matías Gómez-Sáenz  |  Mylan Tran, presentatie  |  Akari Bastiaens, prelude

Matías (Mexico-Stad, 1996) begon zijn pianostudie aan het Nationaal Muziekconservatorium in Mexico. Hij nam deel aan het muziekfestival van Tequila en speelde in diverse grote zalen. In 2018 startte zijn studie aan het Utrechts Conservatorium, bij Klára Würtz en behaalde het bachelordiploma in 2022.  Hij speelde in 2020 tijdens het GrachtenFestival in Amsterdam. Als solist trad hij op in de Fentener van Vlissingen-zaal, Tívoli Vredenburg, Amsterdam Concertgebouw en stadhuis van Utrecht. Momenteel volgt hij de masteropleiding piano en historische keyboards.

Op deze 1e zondag van juli zorgt Mylan Tran voor de presentatie. En de piepjonge Akari Bastiaens speelt in het voorprogramma Prelude.

Reserveren: www.podia-klassiek.nl

‘Koffie bij de Piano’ al meer dan 20 jaar elke 1e zondag van de maand.