Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans.

Op donderdag 24 en vrijdag 25 augustus  tijdens de zomervakantie, zullen er op het complex van RKVV METO, uit Hoogerheide, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen

van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

 

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen

is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

 

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze   de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

INSCHRIJVEN:

Men kan zich inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen door te gaan naar: www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen

Iedereen mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn.  Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.