Van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli staat de Pettelaarse Schans in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK.

De Pettelaarse Schans is in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Foto’s:  Arie van den Dungen