Levenslied Den bosch is in 2023 helemaal terug, 3 dagen lang. Als start van de zomer en vakanties gaan wij nog even uit ons dak op de Markt, onze “eigen” huiskamer van de stad ‘s-Hertogenbosch. Vrijdagavond 14 juli stond in het teken van Pretty in Pink, een kleurrijk evenement dat aansluit bij de succesvolle kermisedities van Pretty in Pink. Zaterdagavond 15 juli was het thema “Made in Holland”, met muziek die is toegespitst op jongere bezoekers en de liefhebber van uptempo Nederlandstalige muziek.

Zondag 16 juli is als vanouds de middag van het echte levenslied. Muziek met een lach en een traan. En natuurlijk weer een editie van de “1UURSjow!”. Tijdens deze 25ste editie van het festival stellen we lokale en regionale talenten in de gelegenheid om zich in een showcase te presenteren.

Foto’s:  Arie van de Dungen