Ook dit jaar zal voor jong en oud deze kermis weer een groot feest zijn, waar iedereen van harte welkom is, dus wil je met vriendinnen, vrienden of hele gezin een leuk dagje uit, kom dan gerust naar de Rosmalense kermis, vanaf 5 augustus op het Gildeplein – Dorpsstraat en Driesprong te Rosmalen.

Daar kan men zich heerlijk uitleven bij meer dan 20 attracties, o.a.: rupsbaan –
mega skeebal – bussensport- grijpkranen – break dance – trampoline – buggy -poffertjes – kindermolen – fotoschieten – doner master en safaritrip.

Bij café Den Beer aan de Dorpsstraat is het al vanaf vrijdag 4 aug. op het grote kermisterras een groot kermisfeest met optredens van: Brian Voet – Wilbert Pigmans – Marco de Hollander – William Burg – Monique Smit – Jack van Raamsdonk – Henk Bernard – Wesly Bronkhorst en John de Bever.

Tekst en foto’s Ted van der Loo