Jubileum expositie ter ere van haar terugkomst naar Nederland kunstenares Marie-Thérèse Hanselaar

Marie-Thérèse Hanselaar houdt een grote Allez et Retour expositie en atelierverkoop in haar atelier in Vught in het oude schoolgebouw op de Rouppe van der Voortlaan 1. De tentoonstelling én verkoop vindt plaats van 18 tot en met 20 augustus 2023 en is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Zij exposeert hier kunst van zichzelf, maar ook van vele bekende andere kunstenaars welke in haar galerie Kunst en Werkomgeving aan de Hinthamerstraat in ’s Hertogenbosch aanwezig waren, zoals Karel Appel, Corneille, Rob Rijsterborgh, Hans Lie, Anton Heyboer en vele anderen.

Marie-Thérèse Hanselaar (geboren in Tilburg, 1947) is beeldend kunstenaar, docent en ex-ondernemer.  Marie-Thérèse studeerde aan de Kunstacademie in Tilburg bij o.a. Joop Liesker en Nico Molenkamp. Na haar afstuderen in 1970 werd zij verder gevormd door de opleiding Kunst- en Mediamanagement aan de Hogeschool in Utrecht. Haar werken zijn in bezit van diverse bedrijven, instellingen en particulieren in Nederland.

Vanaf maart 2023 is zij permanent terug in ’s Hertogenbosch en zijn haar schilderijen geëxposeerd in haar atelier in Rouppe van der Voortlaan 1, Vught.