Mede dankzij diverse sponsoren, o.a. vv OJC – Sligro – ’t Vosje –  SJV en Femke’s Groente en Fruit te Rosmalen, was het mogelijk om op de jeugdvelden van vv OJC een middag te gaan organiseren waar sport, spel en plezier boven aan zou staan.

Vanuit asielzoekerscentra uit Rosmalen en Den Bosch waren kinderen met hun ouders en begeleiders aanwezig en kon men zich, mede dankzij het zonnige weer, helemaal lekker uitleven.

Het doel van de ‘Stichting Jan Van Roosmalen’, die al bestaat sinds april 2021, heeft ten doel in samenwerking mét en uitsluitend vóór vv OJC Rosmalen activiteiten te organiseren die een breed maatschappelijk doel dienen en de stichting zal zich tevens inzetten tot het werven van de benodigde fondsen om de activiteiten financieel mogelijk te maken.

Tekst en foto’s Ted van der Loo