Preview

Zondag 20 Aug is uw radio reporter op zijn stalen Ros wederom in ons mooie Rosmalen aan het rondrijden. Allereerst richting Perron-3, waar we een afspraak hebben met Anja Hobbelen en Els Henkelman, beiden van Farent. Deze organisatie zorgt er o.a. voor dat mensen die vervoer nodig hebben op de plaats van bestemming komen en weer worden thuis gebracht. In dit gesprek wordt ook heel duidelijk hoe belangrijk vrijwilligers zijn en wat er van ze gevraagd wordt.

Vervolgens spreken we Rieki Plappert, o.a. zij zorgt voor de reizen die vanuit de HEVO worden georganiseerd. In november is het plan om twee dagen naar Friesland te gaan en wederom kennis te maken met de Elfstedentocht 60 jaar geleden. Wat dit precies in houdt en waar u zich kunt aanmelden voor deze reis gaat u allemaal horen.

Presentatie:  Hans Breuer