Op donderdag 28 september is de voorstelling Empty Floor van imPerfect Dancers Company te zien in de Rabo Zaal van theater De Lievekamp. Dit unieke, internationale dansgezelschap behandelt in hun dansvoorstellingen maatschappelijke thema’s en nodigt daarbij altijd lokale gastdansers uit op het podium. Ook bij de uitvoering in Oss nemen zo’n 20 vijftigplussers als figurant/gastdanser deel aan de voorstelling.

 

Met de voorstelling Empty Floor doorbreekt imPerfect Dancers Company het taboe rond Alzheimer.  Al dansend toont het gezelschap het verborgen en besloten universum van mensen die dagelijks met deze ziekte te maken hebben; van de meest pijnlijke tot de grappigste aspecten. De dansers laten het publiek de kracht en vreugde zien van het leven dat schuilgaat achter de schaamte van ongemak. Ware perfectie ligt in imperfectie. Ook de dansers van het gezelschap hebben elk hun eigen imperfecties die hen uniek en toch absoluut perfect maken. Vanwege het thema nemen er tijdens deze voorstelling gastdansers uit een duidelijk andere generatie deel dan de dansers van het gezelschap.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Empty Floor op donderdag 28 september om 20.15 uur in de Rabo Zaal van De Lievekamp zijn voor € 19,50 te koop via www.lievekamp.nl.