In het programma ‘GeweldigeNoten’ struint Dennis van den Berg wekelijks door ruim driekwart eeuw aan popmuziek. Van de swingin’ 60’s tot en met de 2020’s komen de allerfijnste muzieknootjes voorbij. Iedere week wordt de muzikale carrière van een artiest   of groep belicht ‘In Een Notendop’. En welke familiebanden lopen er allemaal door de popmuziek heen? Het wordt glashelder in ‘De Notenstamboom’. Verder maken we de dansvloer onveilig met een onweerstaanbaar swingende ‘Notenkraker’, en krijgt een wonderlijke of überfoute coverversie van een klassieker ook ‘ns airplay in ‘Dennis, Heiligschennis!’ Wil je reageren op een uitzending, of een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar geweldigenoten.radio@gmail.com.
‘GeweldigeNoten’ is elke dinsdag te beluisteren via
www.rosradio.nl van 20.00 tot 22.00 uur, en ’s vrijdags van 14.00 tot 16.00 uur op herhaling.