Ben je een echte feestvierder, ben je met carnaval niet op vakantie en zit je in Rosmalen op school in groep 6, 7 of 8? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als lid van de Jeugdraad van XI ga je samen met de andere Jeugdraadsleden en de dansmariekes een grandioze carnaval beleven. We garanderen je veel plezier, lol en gezelligheid. Op 5 november 2023 zullen tijdens de Jeugdraadverkiezing de nieuwe Jeugdprins(es), Adjudant(e) en Ceremoniemeester gekozen worden en word je als lid van de Jeugdraad van XI officieel geïnstalleerd. Dit is het begin van vele leuke feesten, die zullen volgen.

Wil je meer weten over wat de Jeugdraad inhoudt en of het iets voor je is? Meld je dan aan, zowel jongens als meisjes zijn welkom. Je ontvangt een uitnodiging voor onze informatiebijeenkomst op 11 oktober. In deze bijeenkomst zullen we, de begeleiding, en een aantal Jeugdraadsleden van vorig jaar je alles vertellen over de Jeugdraad van XI, wat er van je verwacht wordt en waarmee je rekening moet houden.

Aanmelden kan tot 1 oktober via: info@zandhazendurp.nl