Na het succes van de Toneelkijk-serie introduceert Theater aan de Parade een nieuwe serie: ‘Musicalserie: Meer dan een leuk avondje uit’. Voor slechts €99,- bezoek je met deze serie De Hospita met Simone Kleinsma, de feelgood-musical Mamma Mia! én Boni de Musical over een verzetsheld uit Suriname. Samen met musicalprogrammeur Niels van Doormalen duik je dieper in de wereld van glitter, glamour en musical en word je binnen twee maanden een musicalexpert.

Kopers van deze musicalserie krijgen voorafgaand aan de drie musicals een inleiding met meer context, achtergrondinformatie en kijkopdrachten om tijdens de voorstelling op te letten.

Maar hoe is de Nederlandse musical ontwikkeld door de jaren heen? En hoe verschillen die ontwikkelingen zich dan van musicals die op Broadway staan?

Theater aan de Parade trapt de serie af met de musical De Hospita met Simone Kleinsma op woensdag 21 februari. Dit is een jubileumjaar voor Simone en dat wordt gevierd met een speciaal voor haar geschreven musical.

Daarna duik je in de musical die barst van de lol en entertainment: Mamma Mia! op zaterdag 9 maart. Op het oog een fijne feelgood-musical. Maar wist je dat deze musical gemaakt is door een    all-female team en de voorstelling is doordrenkt van woman empowerment?.

Theater aan de Parade sluit de musicalserie af met Boni de Musical woensdag 10 april.

De Musicalserie Meer dan een leuk avondje uit bestaat uit drie musicals voor slechts €99,-. De serie is te koop via www.theateraandeparade.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus op = op.