Op 7 oktober aanstaande vindt de Vivent Langer Thuis Dag plaats in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Om 10.00 uur openen we onze deuren met niemand minder dan Olga Commandeur – u kent haar wellicht van het populaire ochtendprogramma ‘Nederland in Beweging’. Bovendien gaat zij met u in gesprek over het inpassen van bewegen in uw alledaagse huishoudelijke activiteiten. En natuurlijk staat er bij binnenkomst een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers klaar.

Ook kondigen we met trots aan dat Dokter Tamara een interactieve lezing geeft om 13.00 uur. (Deze is mogelijk gemaakt door ons partnership met VGZ). Deze lezing gaat over gezond ouder worden. Hoe zorgt een beter eetpatroon voor beter slapen? Hoe kan medicijngebruik verminderd worden en wat hoort er allemaal bij een gezonde leefstijl?

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u het informatieplein bezoeken. Luister naar de tips van de notaris of ga in gesprek met de mantelzorgmakelaar. Doe mee aan aan diverse activiteiten en workshops!

Ook is er entertainment met het smartlappenkoor Onbekrommert en troubadour Willem Hendrikse. En geniet van mooie dansdemonstraties. Kortom, het wordt een dag vol beleving, plezier en activiteiten.

Mis deze kans niet om mensen te ontmoeten, informatie te verzamelen en een geweldige tijd te beleven op de Vivent Langer Thuis Dag.