Vrijdagavond 22 september om 19.00 uur huldigt OJC maar liefst 26 jubilarissen. Zij zijn 40, 50, 60 of zelfs 70 jaar lid van de vereniging en worden hiervoor in het zonnetje gezet. Iedereen die deze mensen een warm hart toedraagt is van harte welkom om hen te komen feliciteren. Aanmelden kan via de website van OJC.

De volgende leden worden vrijdag 22 september gehuldigd:

40 jaar lid: Pleun van Stiphout, Daan Lemmens, Coen van Schijndel, Nout van Beckhoven, Marc Hoedemakers en Otto Hijnen.

50 jaar lid: Henk Hubers, Piet van der Plas, Arie-Jan van der Biezen, Jan van der Heijden, Mark Ondersteijn, Jack van Schijndel, Jacques Boerakker en Jack Mulders.

60 jaar lid: Jan van Beekveld, Cees van Iersel, Rini Timmers, Harry van den Berg, Tommy van der Voort, Tiny Heijmans, Ad van Zonsbeek, Tonnie Schuurmans, Jo Piels, Hans van der Donk en Jan van Balsfoort.

70 jaar lid: Willy van Deursen.