Een kleine stichting zoals Kumbatio die kinderen en hun families in Kenia steunen, heeft meer werk te verzetten dan je denkt om tegemoet te komen aan wat ze voor deze kinderen willen bereiken. Hun visie is namelijk dat elk kind op deze wereld het recht heeft en het verdiend om op te groeien in een liefdevol en veilig thuis waardoor het kind het beste uit zich kan halen voor een waardevolle toekomst.

Na het jarenlang draaien op maar enkele bestuursleden en vrijwilligers in de leeftijd van ongeveer 25 tot 65 jaar, zijn er nu te veel gaten gevallen om deze visie te kunnen benaderen. Daarom is Kumbatio op zoek naar een secretaris binnen het bestuur, een fondsenwerver binnen het bestuur, een coördinator vrijwilligers, een coördinator sponsoractiviteiten, coördinator PR en marketing, vrijwilligers voor braderieën en festivals.

Iemand die 6x per jaar de nieuwsbrief wil schrijven en vrijwilligers die naar Kenia willen gaan om kennis over te dragen op gebieden zoals psychologie, social work, management of activiteitenbegeleiding. Het wordt zo een hele club! En met het vormen van een leuk team, gaat dit vast ook gezellig worden!

Wil je hier meer over weten om te bekijken of je je wil aansluiten als vrijwilliger of bestuurslid? Kom dan op donderdagavond 12 oktober naar het Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’ waar van 19.30u tot 21.30u allerlei informatie wordt gegeven over de stichting de rollen die vrijwilligers en bestuursleden kunnen invullen.

Wel graag aanmelden via yvette@kumbatio.org of 073-6410528, omdat er klein zaaltje beschikbaar is met beperkte ruimte. Je wordt bij aanmelding op de aanwezigenlijst gezet.