“Zingend door het Kabouterbos” 

Ga mee op avontuur op zondag 8 oktober.

 

Kabouter Lef woont al jaren in het Kabouterbos en vindt het leuk om jullie te ontvangen. Op zondag 8 oktober nodigt hij daarom alle peuters, kleuters en andere supergezellige kinderen t/m schoolgroep 4 uit voor een bezoek in zijn bos aan de Oude Baan-Oost. Doe jij samen met je ouders mee aan deze gezellige muzikale tocht door het kabouterbos?

De kosten bedragen €3,50 per kind. Deze kun je voldoen aan de kassa in het bos. Doe dit het liefst contant. Ouders en begeleiders lopen uiteraard gratis mee. De kassa is geopend van 12.00-14.30 uur.

Drukke bedoeling

Oh ja, om te voorkomen dat het te druk wordt, heeft Kabouter Lef de volgende indeling gemaakt (mocht dat niet uitkomen, kies dan gerust een ander tijdstip):

12.00-14.30 uur:              Peuters

12.00-12.30 uur:              De Terp, IJzeren Kind, Campus aan De Lanen

12.45-13.15 uur:              KC De Ontluiking, ’t Ven, De Sprong, De Groote Wielen en De Masten

13.30-14.00 uur:              De Troubadour, De Hobbit, De Wittering, De Hoven, ’t Sparrenbos

14.30 uur                            Kassa sluit laatste startmoment voor de route

We zijn tot 15:30 uur in het bos, daarna gaat Kabouter Lef door naar een volgend feestje.

Parkeren

Ons advies is om op de fiets te komen. Kom dan naar de Oude Baan-Oost ter hoogte van het crematorium. Je kunt je fiets parkeren op de parkeerplaats van het crematorium. Daar loop je het bos in en begint je tocht. Kom je toch met de auto, dan mag je deze ook parkeren op de parkeerplaats van het crematorium.