Westeind Services en JRAB gaan de uitdaging aan voor het goede doel

1 op de 3 mensen krijgt Alzheimer. 1 op de 3. Dat is te veel. Dat vinden Steven en Bianca van den Berg ook. Daarom komen zij in actie voor Alzheimer Nederland. In januari 2024 gaan ze de uitdaging van hun leven aan: een tocht maken door sneeuw en ijs, hoge bergen en gladde dalen in het noorden van Europa met als doel: 25.000 euro inzamelen voor Alzheimer Nederland.

Een droom

Alzheimer stoppen. Dat is de droom van Steven en Bianca van den Berg. Bianca is als eigenaar van JRAB al jaren werkzaam als jurist en adviseur in de non-profit sector. Steven, de man van Bianca, startte 2 jaar geleden Westeind Services. Een bedrijf dat zich inzet om jonge juristen te begeleiden bij hun start op de arbeidsmarkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.

Een doel

Het doel is 25.000 euro ophalen voor Alzheimer Nederland. Mensen een kans geven, aandacht voor de ander, klaar staan voor elkaar. Dat zijn de waarden die

Steven en Bianca uitdragen.

 

Steun Steven en Bianca en doneer via de speciale actiepagina op de website van Alzheimer

Nederland: www.inactievooralzheimer.nl/project/polar-experience-2024/